Så skønt at slippe for sin skraber

Det var en sand velsignelse at vågne op uden at skulle barber sig. Så skønt at slippe for sin skraber. Tænk engang – Aldrig mere at skulle stå under vandet i  bruseren, og være bange for om jeg kom til at skære mig med barberbladet.

Et halv år før, da jeg havde indset at jeg har set nok blod og mærket nok rifter der sviger. Sprang jeg ud i det. Permanent hårfjerning, noget som jeg havde drøm om længe jeg ville få lavet på en klinik der hedder Møller-Poulsen, som jeg havde fået anbefalet af en veninde. En behandling som kun tog 5 måneder for mig. Farvel til skægpest og ar på mine ben. Goddag blødere og renere hud.

“Farvel til skægpest”

Dagen efter min sidste behandling, vågnet jeg op og var glad, på vej til kontoret kunne jeg på cyklen ikke være bange for om jeg havde glemt et område. Jeg er en kjolepige, og jeg elsker at vise min ben frem uden at skulle bekymre mig om hårstubbe.

På mødet senere på dagen var jeg i mit es. Jeg havde tankerne et helt andet sted end på mine ben. jeg var frisk for jeg havde sparret en halv time på badeværelset denne morgen. Og på vejen til kontoret fået mig en café latte i solen ved Søerne. Det er hverdags luksus af højeste kvalitet. Og mit smil kan næsten ikke forsvinde igen.  

Mange fordele med hårfjerning på ben

En anden klar forbedring i mit liv, og endelig ikke noget jeg havde spekuleret over inden min permanente hårfjernings behandling, er at jeg naturligvis heller ikke har indgroet hår længere, farvel til bumse lignede smertefyldte bylder på mine ben. På rekordtid fik jeg mine glatte og blanke ben på fuldtid. Og ikke en slatten deltids slave. Problemer med indgroet hår forsvinder med brugen af permanent hårfjerning, det er næsten så indlysende af man ikke altid tænker over hvor mange sidegevinster som det giver.

Nu står den på morgen yoga og ikke morgen skraber.

Det kan lyde som en kliché, men mit liv er blevet meget anderledes. Mere tid om morgen er én af det helt store ting der er sket. Men også dårlig samvittighed over ikke at være mig, når jeg ville, men vælge tøj ud fra hvordan mine barberinger var gået. Og om der var skægpest.

Lange bukser og sommer passer bare ikke sammen i min verden. Det er ikke bare usexet og varmt, det er også meget begrænsende at skulle vælge tøj ud fra hvordan hårvæksten lige har det den pågældende dag.

Den næste behandling ligger i kalenderen

Og den næste behandling er allerede bestilt og ligger i kalenderen. Når skal der laves en permanent hårfjerning af mine armhuler. Og jeg glæder mig vildt meget til at få dem væk også. Jeg drømmer allerede om helt korte t-shirts i parken og armløse kjoler til aften fester. For ikke at tale om bikini på stranden. Det kan ikke går hurtigt nok. Selvom jeg inderst inde godt ved at jeg skal væbne mig med lidt mere tålmodighed end jeg normalt har.

Det er bare en gave fra mig – til mig selv. Selvværd og selv forkælelse. Man er jo vel en moderne og selvstændig pige. En livsnyder som ikke vil andet end leve det liv som jeg vil, og lige som jeg vil!

Aldrig mere uønsket hårvækst – aldrig mere skrabere. Den og jeg er nu officielt gået fra hinanden.

Julia, København.

2 thoughts on “Så skønt at slippe for sin skraber

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *