Ikke længere tabu at få permanent hårfjerning som mand.

Permanent hårfjerning til mænd?

Engang var det forbundet med skam at vedkende sig at man fik voks behandling, og ideen om det mandlige ideal var noget med hår på brystet.

Nu ser verden heldigvis anderledes ud, en mand er nu herre i egen krop. Og hvis man har meget hår på ryggen er det ikke så svært at få fjernet hvis man vil have en glat hud.

Sommer i shorts kan være en udfordring for mange mænd, hvis kroppe er en mindre urskov. Man kan ligefrem virke grov i looket. voks behandlinger har været vejen frem i mange år, senere kom IPL, men den var meget smertefuld, nu er det så SHR (super hair removal) som er det nye. Ingen smerte og ingen hår, er vejen frem med hårproblemerne. En af de mest populære shr behandlinger for mænd er nakken og lend.

Det er nemmere at være mand med permanent hårfjerning.

“Der findes ingen anden løsning for smertefri hår behandling end SHR permanent hårfjerning, som fungere så god som den vi har i dag.” Siger Julie fra Møller-Poulsen om permanent hårfjerning.

Hos Møller-Poulsen ser man en større efterspørgsels fra mandlige kunder, som gerne vil af med deres hårvækst. Tendensen er markant opadgående, og hos MP er det ca 50/50 i fordelingen af mand/kvinde. Pigerne vil bare gerne have nogle andre behandlings områder en mændene vil.

En typisk mandlig kunde vil gerne have fortaget:

 • Permanent hårfjerning af nakke
 • Permanent hårfjerning af skuldre
 • Permanent hårfjerning af fuld krop
 • Permanent hårfjerning af arme
 • Permanent hårfjerning af ben
 • Permanent hårfjerning af lend
 • Permanent hårfjerning af ryg
 • Permanent hårfjerning af fødder
 • Permanent hårfjerning af hænder
 • Permanent hårfjerning af øre

I dagens Danmark har vi heldigvis udviklet os fra skønhedsidealerne fra en mørk fortid og har gjort det frie valg tilgængelig for alle mænd. Så farvel til hule manden og goddag til den modernet mand i 2020erne.

Med den nyeste form for permanent hårfjerning SHR er Laser behandlingerne også blevet smertefrie, hvilke gør den til den bedste og mest innovative hårfjernings metode i 2020.

Virker permanent hårfjerning?

Man skal forvente store resultater efter få gange, og kun ganske få personer skal have mere end 8-12 behandlinger for at bliver 100% hårfri.

Så ja, SHR laser hårfjerning virker.

Forskellen mellem antal af behandlinger skal findes i hudfarve og hårfarve / hudtyper og hårtyper. Ud fra disse oplysninger kan man sætte maskinen til den ønskede styrke, og hermed fortage en nøjagtig laserbehandling.

Alle behandlinger starter med en gratis konsultation.

En grundig behandler spare dig mange penge

Der er altid stor fokus på økonomien når man skal igennem et længere behandlingsforløb som laser behandlingerne er.

Der er naturligvis også samme fokus på økonomien for klinikkerne. Så man oplever jævnligt at de helt billige klinikker tilbyde priser for at virke attraktive på tilbuds markedet, men hvem husker ikke da Deals solgte brunch menuer, som var halv størrelse af normale størrelser.

På samme måde er en sløsede og hurtig behandling ikke det samme vær hvis det er en erfaren og grundig behandler som udfører laserbehandlingen.

Grundighed betyder alt.

Så er det billige tilbud ikke så billigt mere. Derfor kan det altid betale sig at vælge godt håndværk frem for kvantitet.

annonce fra Møller-Poulsen

Så vær fornuftig med dine penge – vælg en grundig behandler. – det betaler sig.

2 thoughts on “Ikke længere tabu at få permanent hårfjerning som mand.

 1. Jeg tror jeg skal igang med min ryg, som er godt begroet med hår. Jeg er ved at være træt af voksbehandlingerne. Skal jeg forså det sådan at der er 4 uger imellem behandlingerne og der skal omkring 6 laserbehandlinger til at blive permanent hårfri? Altså ca 6 måneder?

 2. Hej Jens. Ja, det er tidshorisonten for behandlingen. Men man skal nok regne med mellem 8-12 behandlinger inden man er helt færdig. Men hvis man bare vil tynde lidt ud i det er det fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *