Smertefri Permanent Hårfjerning SHR

Permanent hårfjerning

Med den nyeste teknologi inden for laserbehandling er permanent hårfjerning nu blevet smertefri.

Så nu er det permanent slut med voksbehandlinger, barbering og IPL-laser.
Den gamle behandlingsmetode IPL, var en laser type, som gik langt ned i huden for at ødelægge hårsækkene, men med den nye og forbedret behandlingsmetode kaldet SHR er behandlingen nu blevet helt smertefri.
SHR (Super Hair Removal) er den mest innovative metode inden for permanent hårfjerning på markedet. SHR er en meget skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op. Men derimod er lyset fra laseren fokuseret på hårets membran som sidder længere oppe på håret og tættere på hudoverfladen.

Se det her i videoen :

Få laser-hårfjerning hos din behandler. MP tilbyder permanent hårfjerning med laser, herunder intim hårfjerning.

Der er mange gode grunde til at få lavet en permanent hårfjerning. F.eks. kan man få permanent hårfjerning og undgå hudgener såsom skægpest, indgroede hår og hudirritation ved vedvarende brug af barbering og skraber eller måske den meget smertefulde IPL-laser eller voks behandling. Så Er du træt af at skulle barbere dig konstant, så er permanent hårfjerning lige løsningen for dig.

Permanent hårfjerning
Permanent hårfjerning blog. Alt om permanent hårfjerning.

One thought on “Smertefri Permanent Hårfjerning SHR

Comments are closed.