Smertefri Permanent Hårfjerning SHR

Permanent hårfjerning

Med den nyeste teknologi inden for laserbehandling er permanent hårfjerning nu blevet smertefri.

Så nu er det permanent slut med voksbehandlinger, barbering og IPL-laser.
Den gamle behandlingsmetode IPL, var en laser type, som gik langt ned i huden for at ødelægge hårsækkene, men med den nye og forbedret behandlingsmetode kaldet SHR er behandlingen nu blevet helt smertefri.

SHR (Super Hair Removal) er den mest innovative metode inden for permanent hårfjerning på markedet. SHR er en meget skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op. Men derimod er lyset fra laseren fokuseret på hårets membran som sidder længere oppe på håret og tættere på hudoverfladen. Og dermed bliver huden ikke unødigt opvarmet med tilhørende højre smerte.

Den varme der bliver afgivet med SHR er en lun varme og ikke som man stikker nåle ind. Dvs. at det er en væsentlig forbedring af permanent hårfjerning behandlingen vi taler om.

Der findes ikke 100% permanent hårfjerning, men vi er så tæt på som naturen tillader at komme på en.  Grunden til at den ikke er 100% er vores hormoner som driller lidt. Dog skal det siges at når man har været igennem sin behandling, kan der går rigtigt lang tid før man skal forbi sin behandler igen for et touch up. Og med mindre man er gravid eller i overgangsalderen, så holder det ret lang tid.

Se det her i videoen :

Få laser-hårfjerning hos din behandler. MP tilbyder permanent hårfjerning med laser, herunder intim hårfjerning. Med høj fokus på behandlingen og hermed også konsultationer så alle vigtige detaljer er med inden opstart.

Der er mange gode grunde til at få lavet en permanent hårfjerning. F.eks. kan man få permanent hårfjerning og undgå hudgener såsom skægpest, indgroede hår og hudirritation ved vedvarende brug af barbering med skraber, eller måske den meget smertefulde IPL-laser, eller voks behandling. Så Er du træt af at skulle barbere dig konstant, så er permanent hårfjerning lige løsningen for dig.

Permanent hårfjerning
Permanent hårfjerning blog. Alt om permanent hårfjerning.

Læs også:https://www.permanent-haarfjerning.dk/2020/03/03/indgroet-haar/

One thought on “Smertefri Permanent Hårfjerning SHR

Comments are closed.