Er permanent hårfjerning permanent?

Er permanent hårfjerning virkelig for altid?

Læs også: https://www.permanent-haarfjerning.dk/2019/08/01/slip-for-skraber/

Virker Permanent hårfjerning?

Få svaret i bunden af denne artikel.

Permanent hårfjerning er en af de mest popelære skønhedsbehandlinger der findes. Og det er med god grund.

Med SHR tekonologien er den nærmest blevet smertefrit at få en sådan behandling. Modsat IPL laser hårfjerning behandlingen som både er langvarigt og meget smertefuld.

Det nyeste med SHR er at den er en laserdiode med en safir sten som spreder lyset på den anderledes måden end tilligere. Denne spredning af lyset gør at den tager et breder område, men også at den ikke kommer særligt lang ned i huden.

Sådan virker laser hårfjerning (2020)

SHR permanent hårfjerning behandlingen koncentrere sig om den del af håret som er omgrænset af hår menbranden. når man ødelægger menbranden så dør håret og hårsækken. menbranden sider tættere på hudoverfladen. Og det er perfekte forudsætninger for SHR lyset.

Se denne korte forklarende video om emnet. Den fortæller hvordan SHR laser hårfjerning virker, og hvordan hårene bliver frastødt fra hår membranen. og hvordan håret forsøger sig lidt igen i en mindre udgave inden hårsækken går til grunde og man bliver hårfri og får glat hud.

https://youtu.be/q9ytvEmwYmg

Virker permanent hårfjerning?

Kommer håret igen efter en behandling? Både ja og nej. Når man er i en behandling, vil der være vækst cyklusser og man provokere også de tilstødende inaktive hårsække til vækst. Alt sammen gør at der aldrig kan væren en permanent hårfjerning som kan klares med blot én behandling. Men når man efter endt behandling er hår fri – så vil man være hårfri for altid?

Er permanent hårfjerning permanent?

Ja, det er den.

Men hormon påvirkning kan være en vækst starter, særligt hos kvinder. Graviditet er oftest den fase hvor der virkelig bliver sat tryk på hormonerne i kroppen. I denne periode kan der fremprovokeres vækst hos de hårsække som tidligere ikke har haft et ud groet hår. Det er forskelligt fra person til person hvor meget eller hvor lidt man vil se, men det vil altid være bedst at vente til efter en graviditet med permanenthårfjerning.

Men man risikerer at skulle starte forfra.

Ved overgangsalderen kan hårvækst også fremprovokeres og modne piger, kan pludseligt finde skægvækst i hoved. Dette er naturligvis en grænseoverskridende situation for de fleste. Oplever man dette og vil man efterfølgende have en permanent hårfjerning, så kan det være en god ide at opsøge egen læge for at få lavet en hormontest, for at se om ”man er på den anden side” inden opstart af behandlingen.

Mænd og kvinder kan ellers opleve mindre hormonforstyrrelser igennem livet som kan provokere til vækst, men de er ikke så tit at man ser det. Dog kan nogen former for medicin være med til at rykke på hormonbalancen. Men ellers er permanent hårfjerning med SHR permanent.

Tak til Møller Poulsen for lån af video til denne artikel.

Andre læser også : https://www.permanent-haarfjerning.dk/2020/01/30/kan-lyse-haar-blive-permanent-fjernet-med-laser/

Bliv inspireret til skønhedsbehandlinger og skønhedstips. På All-Beauty.dk

3 thoughts on “Er permanent hårfjerning permanent?

  1. Skøn artikel om hårfjerning. Jeg var ikke klarover at hormoner betød så meget, men godt at vide. Jeg har engang prøvet IPL laser behandlingen som gjorde virkelig ondt. Så godt at vi har fået SHR.

  2. Jeg er enig med Isabella, det giver ingen mening at skulle lide så meget som med IPL laseren. AVAVAV!
    SHR er en skønhedsbehandling som os piger kan forstå. Den virker. Den gør ikke ondt. Det er smertefri og permanent hårfjerning 🙂
    Jeg fik lavet min i København.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *