Kan lyse hår blive permanent fjernet med laser

Hårets farve har betydning Med permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning med laser virker Ikke længere kun på mørke hår. Røde og lyse hår kan nu behandles med SHR teknologien. Tidligere fik man kun gode resultater med permanent hårfjerning( ipl )af mørke hår på lys hud, men sådan fungere det ikke mere. Laserbehandlingen stærkt forbedret og med SHR laser, kan alle hår og hudtyper komme under behandling.

I dag er begrænsningerne kun grå hår og dun.

Man kan kalde SHR for en nyfortolkning af de traditionelle laser hårfjerning metoder, og den er helt klart kommet for at blive. Den eneste begrænsning man møder i dag er grå hår hvor der ikke er noget farvepigment tilbage. Farvepigment skal bruges til at absorbere varmen fra laseren , så hvis den ikke er tilstede kan der ikke behandles på håret. Og for de fine dun hår er det mange gange den samme problematik der er til stede.

Mindre hår – bedre selvvær

Heldigvis kan personer som tidligere ikke kunne modtage behandlingen p.g.a. de få muligheder med IPL laseren, nu få lavet den behandling, som uønsket hår har været til stor irritation i mange år.

Det hjælper på selvværet og inden længen, efter endt hårfjerning behandling tænker man ikke på det.

2 thoughts on “Kan lyse hår blive permanent fjernet med laser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *