Indgroet hår

Få løst dine problemer med indgroet hår med permanent hårfjerning.

Der er ikke noget mere irriterende, end at få betændte indgroet hår, som tit kommer i forbindelse med man barber sig jævnligt. Oftest går der også betændelse i området, mange bruger nåle for at få has på det. Det er forbundet med stor smerte, og kønt er det jo heller ikke lige frem.

Men bare tag det roligt, du kan sagens finde gode løsninger på dine problemer. I denne lille artikel finder du et par gode svar, om hvordan du nu også kan bruge permanent hårfjerning til at slippe for indgroet hår.

SHR laser behandlinger

SHR laser behandlinger er en god og permanent løsning på de uønsket hår, og naturligvis de smerter, og andre gener, der er forbundet med det. Det skal lige siges at SHR (super hair removal) er helt og adels smertefri, og den varme som behandlingen afgiver, er ikke varmere end den varme, man kan opleve i en varmepude.

Der hvor den største varmeudvikling er på de mindre områder og de områder hvor huden er tynd. Det er f.eks. varmere på overlæben end SHR behandling på sine ben. Grunden til at det netop er de mindre områder der er de mest smertefulde med laserbehandlingen er at man ikke laver de bevægelser som man gør på andre dele af kroppen. Når man holder laserhovedet stille over de samme område for at afgive de ønskede laserskud, så forplanter varmen sig ikke jævn, men er koncentrere på det lille område.

Det er også den nyeste teknologi inden for diodelaser og har helt overtaget IPL laserbehandlingerne. Det har vi skrevet en hel artikel om:

LÆS også IPL eller SHR Laser Behandling

Ingen kan sige sig fri for at have uønsket hår i nogen områder, og jo større de områder bliver jo større der problemerne der følger med.

Brazil behandling

Særligt på og omkring intim områderne, kan en tanga behandling eller en brazil behandling være løsningen. Det er også i de områder som en bikiniline behandling kan afhjælpe med de indgroet hår, som kan være til stor gene i intimområderne efter en længerevarende intimbarbering eller voksbehandling.

Man skal huske, at man først kan starte på permanent hårfjerning tidligst 4 uger efter sin seneste voksbehandling.

Har man først fået infektioner i de indgroet hår, og er det så slemt at man skal til sin privat læge, er det både tidkrævende og smertefuldt. Så løsningen er en laserbehandling med SHR permanent hårfjerning.

Farvel skraber

Permanent hårfjerning med SHR er vejen til at komme af med sin skraber. Sige farvel til sin skraber og barbering maskine, og hvis man også tager og siger farvel til voks behandlinger, ja- så er det også farvel til smerte og indgroet hår.

Få hjælp til permanent hårfjerning

Få hjælp til permanent hårfjerning, ved at finde de rigtige løsninger for dig. Det er muligt at få en god hverdag uden indgroet hår. Herunder kan du finde et par links som kan give dig nogle råd og vejledning.

www.all-beauty.dk kan du læse meget mere om permanent hårfjerning og andre skønhedsbehandlinger som anti-aging og plastik operationer. Du finder også et på gode artikler om bland andet botox, som er helt fremme i tiden, hvis man vil have udjævnet rynker, eller artikler med filler til større læber.

Indgroet hår på ben

Når sommer er over os, er indgroet hår på ben, nok det sidste man vil tænke på. De røde knopper som næsten kan blive helt sorte, er bare ikke noget man gider tænke på. Så heller bare kjoler og shorts med glatte ben. Mænd oplever fænomenet jævnlig med de daglige ansigts barberinger. Men det forekommer mest ved barbering af ben ved lår og inderlår, armhuler, intim områder hvor huden er lidt tyndere end andre steder på kroppen.

Forskning har bevis at man er gladere når man ikke bekymre sig, så det glæder om at minimere de dårlige ting. Og hverdags lykke er velvære og selvværd skal være hverdag. kræv din ret til ikke at lade dine tanker være konstant kræsende om ting du kan gøre noget ved.

SHR Permanent hårfjerning virker

SHR Permanent hårfjerning virker forskelligt fra person til person og SHR virker ikke på dun hår og grå hår. Andre variable faktorer er hud, – og hårtyper og farve i hår pigmenten har også en rolle at spille i antal behandlinger, som der skal til for at opnår en hel glat overflade uden hårvækst. De fleste skal bruge et antal behandlinger mellem 5-8 gange.

Derfor er det vigtigt at man rådfører sig med en specialist inden opstart af et behandlingsforløb.
Mange behandlere tilbyder konsultationer inden man starter sin laserbehandling for fjerning af uønsket hårvækst. Det vil vi herfra anbefale, da tekster som denne, ikke kan erstattes med grundig personlig rådføring med en faglig kompetent person.

LÆS også https://www.permanent-haarfjerning.dk/2020/01/30/kan-lyse-haar-blive-permanent-fjernet-med-laser/

Læs mere om skønhedstip og behandlinger på online magasinet All Beauty

One thought on “Indgroet hår

Comments are closed.