IPL eller SHR laser behandling

Hvad skal man vælge? IPL eller SHR Laser behandling?

IPL laserbehandlingen til permanent hårfjerning, har længe været den enste behandlingstyper som har været tilgænligt på markdet. Så når der kommer en ny behandlings type som kan det samme, vil der altid være for og imod de enkelte behandlinger.

Hvilken behandling vælger kunderne

Vi har en god ide om hvad kunderne vælger frem for den anden, men det er nu ikke kun fordi det er noget nyt der skal afbrøves ude i klinikkerne, den kan noget som ikke bare er det samme bare på en lidt anden måde, og det er den forskel som kunderne godt kan lide. Vil du vide mere, så læs med her i denne artikel

Andre læser også ; Er permanent hårfjerning permanent?

SHR vs ILP Laser

SHR betyder Super Hair Removal og det fortæller nok meget godt hvad den er. Der ud over fortæller det nu omvendt heller ikke, hvad forskellen er på den og IPL.

IPL betyder Intense Pulsed Light og fortæller om måden som denne lys type bevæger sig. LÆS en mere teknisk forklaring om IPL på Wikipedia på dette link

Teknisk set er der ikke den store forskel på det lys de afgiver. En diode laser vs gammeldaws laser, kan det hele koges ned til. Uden at denne artikel bliver en længere teknisk udredning om den forskel, kan man blot sige helt kortfattet at hvor IPL laserne koncentrere dens energi omkring hårsækken, så ligger SHR sin koncentrations omkring hår membranen.

Hvilken en permanent hårfjerning skal jeg vælge

Hvilken en permanent hårfjerning skal jeg vælge? Det er vel det som gerne vil- altså vælge den behandling, som er mest skånsom og mest virkningsfuld.

De store forskelle kan man sige er smerte niveauet, effektivitet, hvilken hår og hud typer man kan få behandling på, og i sidste ende vel også den økonomiske side af det hele.

Lad os tage dem enkeltvis.

Er permanent hårfjerning smertefuld

SHR afgiver en varme som mærkes som en varmepude. IPL afgiver varme længere nede under hudoverfladen, og dermed med en smerte som mærkes som at blive tatoveret.

Hvor effektiv er Permanent hårfjerning.

Både SHR og IPL behandlingerne tager mellem 8-12 behandlinger for at opnå en permanent og hårfrit hudoverflade. Dog virker det som at man kan udvikle en bevægelse med SHR som gør at en behandler har færdige behandlinger efter blot 4 gange. Men de fleste behandlinger ligger på samme antal.

Hvilken hår og hudtyper kan behandles med permanent hårfjerning

Med IPL lanserne skal man have mørke (helst sorte ) hår på lys hud for overhoved at få en behandling. Med SHR behandlingen kan alle hår og hudtyper behandles også røde og lyse hår. Dog kan man ikke behandle dun hår og grå hår med SHR behandlingen.

Hvor mange behandlinger skal der til for at få en permanent hårfjernelse

Det afhænger meget af hvilken hud og hårtype man har. Regn med omkring 10 behandlinger, men som sagt varierer det meget fra person til person. Der til kommer også den enkelte persons forventninger. Da mange mænd er begyndt at få fortaget behandlinger, er der også kommet behandlings ønsker som går på hår reducering frem for helt glat hud. Og det tager naturligvis langt mindre behandlinger for at komme til det resultat.

Konklusion om permanent hårfjerning metode der er bedst

Vi kan fortælle hvilken konklusion om permanent hårfjerning metode der er bedst. Man vi syndes næsten også der ikke rigtigt er nogen konkurrence, når man sætter dem om imod hinanden på den måde her i artiklen. SHR er ikke bare klassens nye dreng, det er næste genration af permanent hårfjernings maskiner.

One thought on “IPL eller SHR laser behandling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *